De Energiecoöperatie zoekt

De Energie Coöperatie Bodegraven-Reeuwijk zoekt:

  • 2 bestuurders (onbezoldigd)
  • Zeven werkgroepleden (onbezoldigd)
  • Twee projectleiders (bezoldigd)

De Energie coöperatie Bodegraven Reeuwijk is haar start fase voorbij. Er komt een aantal projecten voor opwekking van duurzame elektriciteit op ons af en dat vraagt om  uitbreiding van de capaciteit van de organisatie. We zijn op zoek naar mensen met affiniteit met de transitie naar duurzame energie in coöperatief verband, communicatief ingesteld en gericht op samenwerking.

Op de eerste ALV hebben we afgesproken dat het bestuur uit 7 leden bestaat. We zoeken nog:

2 algemeen bestuursleden. Profiel: maatschappelijk betrokken, affiniteit met overall projectmanagement.

Het bestuur heeft verder drie werkgroepen ingesteld voor specifieke gebieden: communicatie, financiën en onderzoek naar duurzame energiebronnen. De werkgroepen worden geleid door een bestuurslid. De werkgroep communicatie richt zich op de externe communicatie en ledenwerving. De werkgroep financiën richt op het dagelijks financieel beheer. De werkgroep duurzame energiebronnen richt zich op het volgen van de ontwikkelingen in het energie landschap en  het adviseren van het bestuur. We zoeken voor deze werkgroepen  naar betrokken vrijwilligers die zich tegen een  kleine vergoeding willen inzetten op deze gebieden.

Het bestuur zoekt twee projectleiders die,  in de rol van opdrachtgever namens het bestuur,  concrete projecten leiden van start tot oplevering. Voor deze functies zoeken we ervaren projectleiders met kennis van energietechniek, in het bijzonder duurzame energieopwekking door zon en wind.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.energiecooperatie-bodegraven-reeuwijk.nl

of contact opnemen met Jan Bouwens (vz) via mail: jj.bouwens@ec-br.nl of telefonisch   06 8399 8239